Centralpoint geeft advies

Voor elke IT-vraag voorziet Centralpoint een passende oplossing op maat.

Cloud consultancy

De hoeveelheid data is explosief gestegen en blijft stijgen met de ontwikkelingen van bijvoorbeeld AI en IoT. Deze technieken kunnen uw organisatie veel mogelijkheden bieden, maar heeft u al nagedacht waar u alle data laat? Wij adviseren u graag om uw data en datacenter toekomstbestendig en veilig te maken.

Workplace consultancy

Om ervoor te zorgen dat medewerkers zo productief mogelijk kunnen werken, is het belangrijk dat de werkplek afgestemd is op hun behoeften. Onze consultants helpen u met de transitie van traditionele naar moderne technieken.

Circulaire IT

Wanneer uw hardware is afgeschreven, kunnen wij de oude devices van u overnemen en deze prepareren zodat ze opnieuw ingezet kunnen worden. Zo kan u vandaag beginnen met de integratie van Circulaire IT in uw organisatie.

IT-diensten

Wij ondersteunen organisaties met alle denkbare IT-diensten waardoor u kosten, tijd, CO2-uitstoot en een hoop zorgen kan besparen. U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende diensten, zoals levering en installatie van nieuwe hardware, verwerking van uw oude hardware en advies van onze ervaren specialisten.

IT-hardware

Bestel eenvoudig uw IT-hardware via onze webshop. Maak uw keuze uit ons ruim aanbod van producten van uiteenlopende merken aan een scherpe prijs. Indien gewenst, krijgt u de producten bovendien geïnstalleerd geleverd. Heeft u advies nodig of vragen over een specifiek product? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag.

Persoonlijk advies nodig?

016 – 796 200

Maandag – Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 08:30 – 17:00

Verstuur bericht

via ons contactformulier

Contact opnemen

ContactformulierClose

Welkom bij Centralpoint. Onze medewerkers zijn beschikbaar voor al uw vragen over zakelijke* IT-aankopen.

* Zonder BTW- of ondernemingsnummer kan u niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring