Workplace consultancy

Workplace consultancy

De generieke werkplek is verleden tijd. Om ervoor te zorgen dat medewerkers zo productief mogelijk kunnen werken, is het belangrijk dat de werkplek afgestemd is op hun behoeften. Daarom is het belangrijk om uw IT-beleid daarop aan te laten sluiten. Voor zowel het type device, als de technieken die daarbij horen.

Onze consultants helpen u met de transitie van traditionele naar moderne technieken. Zo heeft u de basis op orde en kunt u verder met het innoveren van uw business.

Wij helpen u met de transitie van traditionele naar moderne technieken.

Wij bieden consultancy aan op vier gebieden

Visie

Samen met u ontwikkelen we een visiedocument voor de werkplekken in uw organisatie. We kijken naar hoe u als organisatie nu en in de toekomst het beste met uw werkplekken om kunt gaan. Welke IT-middelen wilt u gebruiken, hoe zorgt u ervoor dat u medewerkers zo productief mogelijk zijn en hoe speelt u in op mogelijke groei binnen uw organisatie?

De visie van uw organisatie vertalen we naar een visie van de IT-afdeling. Na een aantal workshops ontvangt u van ons een visiedocument met uw visie op IT. Dit vormt de leidraad voor het gehele IT-beleid.

Beleid

U wordt door ons begeleid bij het maken van een beleidsdocument voor uw werkplekken. In de beleidssessies bekijken we uw huidige IT-beleid en beschrijven we hoe u het wil inrichten voor (mobiele) devices. Het is belangrijk dat het beleid aansluit op de behoeften van de IT-afdeling én van uw medewerkers.

In het document staat onder andere het beleid omtrent het aanschaffen van nieuwe devices, de behoefte aan en het gebruik van apps, het gedrag van medewerkers en de mate van eigenaarschap over de devices. Dit beleid wordt per persona beschreven. Zo zorgt u voor meer inzicht en duidelijkheid naar medewerkers toe.

Architectuur

Uw visie en beleid op werkplekken vertalen wij door naar een roadmap, waarin staat beschreven welke stappen nodig zijn om uw visie te bereiken en worden de verschillende (deel)projecten gedefinieerd. Uw toekomstige werkplek wordt zo, per persona, laag voor laag opgebouwd. Het design past bij de strategie van de organisatie en de behoeften van medewerkers voor de korte, middellange of lange termijn.

Architectuur

De roadmap wordt vertaald in een document met concrete oplossingen. De oplossingen zijn een combinatie van hardware en software. Zo weet u wat u nodig heeft om uw toekomstige werkplekken in te richten. Hierbij wordt rekening gehouden met uw visie en beleid, zo ontstaat er een oplossing met hardware en software die naadloos op elkaar aansluiten.

Persoonlijk advies nodig van onze consultants?

016 – 796 200

Werkdagen van 08:30 – 17:30

Verstuur bericht

via ons contactformulier

Contact opnemen

ContactformulierClose

Welkom bij Centralpoint. Onze medewerkers zijn beschikbaar voor al uw vragen over zakelijke* IT-aankopen.

* Zonder BTW- of ondernemingsnummer kan u niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring