IT-diensten overkoepelende dienstverlening

Naast de specifieke dienstverlening voor mobiele of vaste werkplekken en datacenters hebben wij een aantal overkoepelende diensten die het inrichten en beheren van uw IT-omgeving nog eenvoudiger maken. Deze diensten zijn in te zetten voor organisaties met meer dan 500 medewerkers.

Projectmanagement

Voor het uitvoeren en de begeleiding van grote migratieprojecten heeft Centralpoint ervaren projectleiders in dienst. Hierdoor wordt veel werk bij u uit handen genomen, van projectvoorbereiding tot nazorg.

MVO advies

Bij Centralpoint is maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijk onderdeel van het strategisch beleid. Wij adviseren u graag op het gebied van duurzaamheid, milieu en maatschappij.

Kernassortiment

Wij beschikken over een distributiecentrum waarin we voldoende ruimte hebben om uw assortiment op te slaan. Dit biedt u snelle levertijd, inkoopvoordeel en verlenging van de levensduur van uw apparatuur.

Single point of contact

Bij IT-storingen is één telefoontje naar onze supportdesk voldoende. Wij zorgen ervoor dat uw probleem wordt verholpen.

Garantie uitbreiding

Wanneer de standaardgarantie niet toereikend is, kan Centralpoint de standaardgarantie verhogen tot het door u gewenste niveau.

Image maken

Wij maken een standaard installatie voor uw devices, wat kan bestaan uit het besturingssysteem, applicaties, drivers en settings.

Inkoopadvies

Aan de hand van uw wensen toetsen wij uw configuraties met de marktstandaarden, zodat u altijd de hardware koopt die bij u past. Wij voeren voor u de uitvraag van en de onderhandeling met fabrikanten uit.

Inventarisatie

Centralpoint inventariseert en registreert de apparatuur op uw locatie(s). Na de totale inventarisatie leveren wij u een complete CMDB-rapportage.

Internationale dienstverlening

Centralpoint biedt u internationale dienstverlening, zoals bestellingen bezorgen in het buitenland, wereldwijde installatie van uw hardware en SWAP-dienstverlening.

Dupliceren besturingssysteem

Wanneer u bij een nieuwe laptop of desktop extra geheugen bestelt met inbouw, zet Centralpoint het besturingssysteem over naar de nieuwe disk, zodat u het apparaat meteen kan gebruiken.

IT-diensten brochure

Lees een compleet overzicht van onze IT-diensten in onze brochure:

Persoonlijk advies nodig?

016 – 796 200

Maandag – Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 08:30 – 17:00

Verstuur bericht

via ons contactformulier

Contact opnemen

ContactformulierClose

Welkom bij Centralpoint. Onze medewerkers zijn beschikbaar voor al uw vragen over zakelijke* IT-aankopen.

* Zonder BTW- of ondernemingsnummer kan u niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring