IT-diensten

IT is er om u te helpen beter te presteren en niet om zorgen over te hebben. Wij ondersteunen organisaties met alle denkbare IT-diensten waardoor u zich kan concentreren op uw eigen bedrijfsvoering, en kosten, tijd, CO2-uitstoot en een hoop zorgen kan besparen. U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende diensten, zoals levering en installatie van nieuwe hardware, verwerking van uw oude hardware en advies van onze ervaren specialisten.

Wij hebben onze beschikbare diensten ingedeeld op type hardware: mobiele werkplek, vaste werkplek en datacenter.

Mobiele werkplek

Flexibiliteit staat bij het nieuwe werken centraal waardoor mobiele devices een steeds belangrijkere plek innemen. Centralpoint biedt diverse diensten aan die het bestel-, installatie-, uitlever-, en garantieproces van mobiele devices vergemakkelijken.

Vaste werkplek

De werkplekken op kantoor kunnen bestaan uit vaste werkplekken waar medewerkers elke dag gebruik van maken of uit flexwerkplekken waar gemakkelijk verschillende mensen aan moeten kunnen werken. Afhankelijk van de wensen en eisen van organisaties biedt Centralpoint verschillende diensten aan voor de optimale werkplek.

Datacenter

Centralpoint ondersteunt u met het introduceren van desktop virtualisatie, het optimaliseren van uw back-up strategie of het slimmer managen van uw storage. Wij hebben de kennis en de ervaring in huis om u te helpen bij het kiezen van de juiste datacenteroplossing voor uw organisatie.

Overkoepelende diensten

Naast de specifieke dienstverlening voor werkplekken en datacenters biedt Centralpoint een aantal overkoepelende diensten aan voor bedrijven met meer dan 500 werknemers die het inrichten en beheren van uw IT-omgeving nóg eenvoudiger maken.

Brochure IT-diensten

Lees een compleet overzicht van onze IT-diensten in onze brochure:

Persoonlijk advies nodig?

016 – 796 200

Maandag – Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 08:30 – 17:00

Verstuur bericht

via ons contactformulier

Contact opnemen

ContactformulierClose

Welkom bij Centralpoint. Onze medewerkers zijn beschikbaar voor al uw vragen over zakelijke* IT-aankopen.

* Zonder BTW- of ondernemingsnummer kan u niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring