IT-oplossingen

Ontdek onze IT-oplossingen

De ontwikkelingen in IT gaan snel. Er is een enorme toename van toestellen, apps en data. Daarnaast verandert de manier van werken en moeten werknemers altijd en overal kunnen werken. Wij bieden specifieke oplossingen aan op het gebied van werkplek en cloud. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van onze oplossingen. Wat uw vraag ook is, wij hebben voor elk IT-vraagstuk een passende IT-oplossing.

Office 365 Back-up

Documenten die u verwijdert, worden maar 30 dagen bewaard bij Office 365. Daarom is het belangrijk dat u zelf een back-up-oplossing hebt. Wij ondersteunen u hierbij met Office 365 Back-up, waarmee uw documenten zeven jaar lang bewaard worden. Zo voorkomt u dat documenten verdwijnen en bent u beter beveiligd tegen malware-aanvallen.

Choose your own device

Wilt u aan de slag met Choose Your Own Device (CYOD)? Dan biedt onze bestelportal Choose IT de oplossing. Bij Choose IT hebben medewerkers en studenten de vrijheid om zelf een toestel te kiezen en te bestellen. U kiest het toestel dat het beste bij u past, inclusief de accessoires die u graag wilt hebben. Choose IT is beschikbaar voor leerlingen, studenten en organisaties.

Thuiswerkplek

Werknemers werken veel thuis, daarom is het belangrijk dat zij optimaal kunnen werken en gebruik kunnen maken van diensten die zij op kantoor krijgen. Ook thuis ondersteunen wij uw werknemers. Zo helpen wij met het samenstellen van het assortiment, het plaatsen van een complete thuiswerkplek, van kantoormeubilair tot IT-hardware en de bijbehorende dienstverlening.

Device as a Service

Device as a Service is een een totaaloplossing waarbij u maandelijks een vast bedrag per gebruiker betaalt voor hardware, monitoring, financiering en support. U bepaalt zelf welke mate van dienstverlening het beste past bij uw werknemers en organisatie. Zo krijgen werknemers de werkplek die past bij hun wensen, de IT-afdeling bespaart tijd en grote investeringen zijn niet meer nodig.

Beheer mobiele devices

Tegenwoordig werken we tijd- en plaatsonafhankelijk en is er altijd en overal toegang tot apps en data via mobiele toestellen. Hierbij is het voor de IT-afdeling belangrijk om inzicht te hebben in de toestellen en deze te beveiligen. UEM maakt het mogelijk om (mobile) toestellen, applicaties en bijbehorende content te beveiligen, te beheren en uit te rollen vanuit één omgeving. Ongeacht welk besturingssysteem wordt gebruikt.

Endpoint security

Door het toegenomen gebruik van de cloud en mobiele apparaten vormen endpoints tegenwoordig de nieuwe beveiligingslinie voor bedrijven. Het is daarom belangrijker dan ooit om endpoint devices goed te beschermen. Met onze Endpoint Security oplossing zijn uw devices compleet beschermd. Zowel in beveiligde en onbeveiligde netwerken en zowel offline als online en tegen alle soorten van cyberaanvallen.

Zo maakt u IT eenvoudig

Heeft u een oplossing gekozen of wilt u graag advies welke oplossing het beste bij uw doelstellingen past? Dan doorlopen wij samen met u ons stappenplan. Vanuit uw strategische doelen worden de kaders bepaald en concrete keuzes gemaakt voor de oplossing die bij uw doelstelling past. Vervolgens implementeren we het in uw organisatie zodat medewerkers tevreden zijn en de doelstelling wordt bereikt.

Persoonlijk advies nodig?

016 – 796 200

Maandag – Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 08:30 – 17:00

Verstuur bericht

via ons contactformulier

Contact opnemen

ContactformulierClose

Welkom bij Centralpoint. Onze medewerkers zijn beschikbaar voor al uw vragen over zakelijke* IT-aankopen.

* Zonder BTW- of ondernemingsnummer kan u niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring