Belangrijke
IT-thema’s

IT-thema’s

Digitale transformatie is een leer- en groeiproces. Wij geven advies op het gebied van cloud, workplace en sustainability.

Future of cloud

Het gebruik van de cloud is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Veel organisaties maken gebruik van een cloud first-strategie, maar dit zorgt niet altijd voor de meest optimale verdeling van resources. Centralpoint introduceert de Cloud Smart Strategie voor een optimale verdeling over het gehele IT-landschap.

Future of work

De manier van werken verandert en hybride werken raakt in een stroomversnelling. Meer dan ooit willen en moeten medewerkers overal kunnen werken. Hoe gaat u om met deze uitdagingen en welke keuzes maakt u om uw medewerkers thuis optimaal te faciliteren? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Sustainability

Sustainability is een belangrijk onderdeel van ons beleid en een voorwaarde voor duurzame groei. Wij doen op een verantwoorde manier zaken met onze stakeholders en gaan hierover graag met hen in gesprek. We hebben verschillende oplossingen om uw organisatie te helpen de sustainability doelstellingen te behalen.

Advies over IT-thema’s

Onze specialisten staan voor je klaar om je te inspireren en al jouw vragen omtrent IT-thema’s te beantwoorden.

Contact opnemen

ContactformulierClose

Welkom bij Centralpoint. Onze medewerkers zijn beschikbaar voor al uw vragen over zakelijke* IT-aankopen.

* Zonder BTW- of ondernemingsnummer kan u niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring