Energiemanagement

Centralpoint streeft ernaar haar prestaties op het gebied van energie- en CO2-reductie continu te verbeteren. Het energiebeleid is hier een essentieel onderdeel van. Daarom worden elk jaar reductiedoelstellingen opgenomen in de bedrijfsplannen en het energiebeleid geëvalueerd en waar nodig geactualiseerd.

We kiezen reductiedoelstellingen die bijdragen aan de professionaliteit en continuïteit van Centralpoint. Winst blijft een drijfveer, maar de zorg voor de maatschappij en het milieu zijn minstens net zo belangrijk. Het energiebeleid richt zich erop om een continue energiereductie te bewerkstelligen binnen de mogelijkheden van onze bedrijfsvoering.

De vertaalslag van de energiedoelstellingen en –ambities naar concrete acties wordt meegenomen in de planningscyclus van Centralpoint. De belangrijkste doelstellingen en maatregelen zijn:

  • Minder brandstofverbruik van ons leasewagenpark door altijd te kiezen voor energiezuinige wagens en het bewust gebruik ervan.
  • Efficiëntere belading en planning van onze vrachtwagens.
  • Terugkerend overleg met eigenaar van de huurpanden om gezamenlijk afspraken te maken over mogelijke reductiemaatregelen voor het gasverbruik.
  • Vervanging van elektrische apparatuur door meer energiezuiniger apparatuur.

Persoonlijk advies nodig?

016 – 796 200

Maandag – Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 08:30 – 17:00

Verstuur bericht

via ons contactformulier

Contact opnemen

ContactformulierClose

Welkom bij Centralpoint. Onze medewerkers zijn beschikbaar voor al uw vragen over zakelijke* IT-aankopen.

* Zonder BTW- of ondernemingsnummer kan u niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring