Ketenverantwoordelijkheid

Centralpoint maakt deel uit van een inkoop- en productieketen en heeft een groot aantal leveranciers, zowel in België als daarbuiten. Weten waar grondstoffen vandaan komen, wat er speelt bij toeleveranciers en door wie producten vervaardigd worden, is voor ons een belangrijk onderdeel in de keten.

Weten waar grondstoffen vandaan komen, wat er speelt bij toeleveranciers en door wie producten vervaardigd worden is belangrijk. Arbeidsomstandigheden en milieu-issues bij toeleveranciers hebben uiteindelijk ook invloed op de duurzaamheid van een bedrijf.

Met ketenverantwoordelijkheid krijgt u inzicht in het duurzame gedrag van alle spelers die deel uit maken van uw bedrijfsketen. Als u zelf maatschappelijk verantwoord onderneemt, dan verwacht u dat ook van leveranciers en klanten. Centralpoint wil niet alleen zichzelf maar ook haar stakeholders helpen een zo duurzaam mogelijke bedrijfsvoering te hanteren.

Hoe doen wij dit? Wij leveren uitsluitend A-merken apparatuur van gerenommeerde fabrikanten. Al deze fabrikanten zijn aangesloten bij de internationale gedragscode EICC die focus legt op een aantal deelgebieden van Corporate Social Responsibility. Bovendien doen we elke twee jaar uitgebreid onderzoek naar wat onze stakeholders belangrijk vinden en nemen we gerichte acties om aan de verwachtingen te voldoen.

Persoonlijk advies nodig?

016 – 796 200

Maandag – Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 08:30 – 17:00

Verstuur bericht

via ons contactformulier

Contact opnemen

ContactformulierClose

Welkom bij Centralpoint. Onze medewerkers zijn beschikbaar voor al uw vragen over zakelijke* IT-aankopen.

* Zonder BTW- of ondernemingsnummer kan u niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring