Sustainability

Sustainability

Bij ons is sustainbility een belangrijk onderdeel van het beleid en een voorwaarde van duurzame groei. Wij doen op een verantwoorde manier zaken met onze stakeholders en wij gaan met hen in gesprek over de verantwoordelijkheid in de supply chain. Wij streven ernaar onze prestaties op het gebied van sustainability continu te verbeteren.

Wij hebben verschillende oplossingen om u te helpen uw sustainability doelstellingen te behalen.

Social return

Social return is ontwikkeld om voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt meer werkgelegenheid te creëren. Ook Centralpoint biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om binnen de organisatie te werken, van distributiecentrum tot kantoor.

Ketenverantwoordelijkheid

Centralpoint maakt deel uit van een inkoop en productieketen en wij hebben een groot aantal toeleveranciers, zowel binnen België als daarbuiten. Weten waar grondstoffen vandaan komen, wat er speelt bij toeleveranciers en door wie producten vervaardigd worden is voor ons een belangrijk onderdeel in de keten.

Circulaire IT

Wij kunnen u helpen bij het integreren van Circulaire IT in uw bestaande IT-omgeving en organisatie. Na de levensduur van uw apparaten kunnen wij de toestellen van u overnemen en deze prepareren zodat deze opnieuw ingezet kunnen worden. Zo kunt u vandaag al aan de slag met Circulaire IT.

Persoonlijk advies nodig?

016 – 796 200

Maandag – Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 08:30 – 17:00

Verstuur bericht

via ons contactformulier

Contact opnemen

ContactformulierClose

Welkom bij Centralpoint. Onze medewerkers zijn beschikbaar voor al uw vragen over zakelijke* IT-aankopen.

* Zonder BTW- of ondernemingsnummer kan u niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring