Beheer mobiele devices

Unified Endpoint Management

Tegenwoordig werken we tijd- en plaatsonafhankelijk en is er altijd en overal toegang tot apps en data via mobiele devices. Hierbij is het voor de IT-afdeling belangrijk om inzicht te hebben in de devices en deze te beveiligen.

UEM maakt het mogelijk om (mobiele) devices, applicaties en bijbehorende content te beveiligen, te beheren en uit te rollen vanuit één omgeving. Ongeacht welk besturingssysteem wordt gebruikt.

Wat is UEM?

UEM bestaat uit het beheer, de deployment, de security en het bijbehorende support van uw mobiele devices. Samen met u bekijken we uw huidige mobiele IT-beleid en bepalen we welke oplossingen het beste bij uw organisatie passen.

Beheer

UEM maakt mobiele devices beter beheersbaar. U kunt onder andere updates geforceerd uitrollen en devices op afstand wissen of vergrendelen.

Deployment

Voor medewerkers is het belangrijk dat zij direct een nieuw device in gebruik kunnen nemen. Met onze deployment tools kunt u in bulk devices implementeren. Medewerkers hoeven het apparaat alleen maar uit te pakken en in te loggen.

Security

Antivirus en andere preventiemaatregelen die alleen de bekende gevaren tegenhouden, zijn niet meer voldoende. Met mobile security beschermt u uw mobiele end points met een fundamenteel andere aanpak.

Support

Wij leveren 1ste-, 2de- en 3de-lijns support voor al uw UEM-gerelateerde incidenten.

Voordelen UEM

Goede gebruikerservaring

Meer controle over mobiele devices

Versnelde uitrol

Geavanceerde beveiliging

Beheerbaar mobiel werken

Persoonlijk advies nodig?

016 – 796 200

Maandag – Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 08:30 – 17:00

Verstuur bericht

via ons contactformulier

Contact opnemen

ContactformulierClose

Welkom bij Centralpoint. Onze medewerkers zijn beschikbaar voor al uw vragen over zakelijke* IT-aankopen.

* Zonder BTW- of ondernemingsnummer kan u niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring