Wie zijn wij

Centralpoint. Get IT done.

Centralpoint is de grootste merkonafhankelijke IT-leverancier van de Benelux en specialist in IT-oplossingen voor organisaties, klein en groot. Wij zijn professionals voor professionals en zorgen dat u altijd en overal zorgeloos kunt werken met de beste technologie. Voor elk IT-vraagstuk hebben we een concrete oplossing. We houden het eenvoudig waar het kan en creëren duidelijkheid bij complexe IT-uitdagingen. Of dat nu gaat om beveiliging, dataopslag, connectiviteit, mobiel werken, beheer of onderhoud en logistiek. Wij doen alleen waar we goed in zijn, zodat anderen dat ook kunnen doen. Wat uw IT-vraag ook is: get IT done.

Get IT done.

We krijgen energie van IT en zorgen ervoor dat het werkt zoals het hoort. We leveren oplossingen die passen bij uw bedrijf. Voor ons maakt het niet uit of u groot of klein bent. We zijn merkonafhankelijk, dus kijken we naar uw wensen. U staat bij ons centraal. Welke vraag u ook hebt op het gebied van IT, Centralpoint helpt u zo goed mogelijk. Wij zijn pas tevreden, als u tevreden bent over onze oplossing.

Wat we doen

IT hoort uw leven makkelijker te maken. Het moet medewerkers in staat stellen het beste werk te leveren en uw organisatie vooruithelpen. En als het even niet werkt zoals het hoort, dan wilt u een probleem zo snel mogelijk laten oplossen. Of u nu zelfstandig ondernemer bent of IT-specialist binnen een grote organisatie, Centralpoint zorgt ervoor dat u altijd kunt beschikken over de beste technologie voor jouw organisatie. We adviseren u bij de keuze voor IT-oplossingen en zorgen dat het werkt. En wij doen elke dag onze uiterste best om het voor jou zo simpel mogelijk te houden. Wij doen waar wij goed in zijn, zodat u kan doen waar u goed in bent. Niet voor niets zeggen we: Centralpoint. Get IT done.

Persoonlijk advies nodig?

Wilt u meer weten over Centralpoint en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

016 – 796 200

Maandag – Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 08:30 – 17:00

Verstuur bericht

via ons contactformulier

Contact opnemen

ContactformulierClose

Welkom bij Centralpoint. Onze medewerkers zijn beschikbaar voor al uw vragen over zakelijke* IT-aankopen.

* Zonder BTW- of ondernemingsnummer kan u niet bij ons bestellen. => Lees hier onze privacy- en cookieverklaring